V Trnave kabína zaplatí fanúšikom autobusy do Zl. Moraviec

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 12:33 • 2 min
V Trnave kabína zaplatí fanúšikom autobusy do Zl. Moraviec

BRATISLAVA - Futbaloví fanúšikovia Spartaka Trnava môžu na blížiaci sa "domáci" zápas proti MFK Ružomberok, ktorý sa uskutoční v pondelok 4. mája o 19.00 h v Zlatých Moravciach, vycestovať špeciálnymi autobusovými spojmi. Vypraví a uhradí ich trnavský klub, pre priaznivcov sú zdarma. Musia sa len vopred prihlásiť.

slovakia

left justify in out

"Ide o iniciatívu realizačného tímu na čele s trénerom Jurajom Jarábkom a celej hráčskej kabíny. Na tento účel sa vzdajú prémií za zápas. Myšlienku podporil aj hlavný akcionár klubu Vladimír Poór, ktorý v prípade veľkého záujmu zo strany divákov doplatí zvyšný rozdiel v sume," informoval na oficiálnej internetovej stránke "andelov" PR manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka.

 

Kluboví činovníci prišli s týmto nápadom, nakoľko sa spomenutý ligový duel hrá cez pracovný týždeň vo večených hodinách, keď je dopravná logistika z Trnavy do Zlatých Moraviec veľmi komplikovaná. V Spartaku sa preto rozhodli vyjsť fanúšikom v ústrety, počet autobusov je neobmedzený. Možnosť prepravy môže využiť ktokoľvek, kto sa vopred nahlási do soboty 2. mája do 12.00 h mailom na sekretariat@spartak.sk. Záujemcovia si môžu miesto rezervovať aj telefonicky na sekretariáte klubu (033/5503806) v čase od 9.00 do 12.00 h, ale len v stredu a vo štvrtok. "Ľudí prosíme, aby pri prihlasovaní uviedli svoje meno a priezvisko a počet spolucestujúcich. Zároveň sa musia vyjadriť, či chcú cestovať štandardným autobusom pre bežných fanúšikov alebo vyhradeným pre ultras," doplnil informácie na klubovom webe Marek Ondrejka.

 

Odchod do Zlatých Moraviec bude v deň zápasu 4. mája o 17.00 h zo Spartakovskej ulice. Vstupenky sa dajú zakúpiť, resp. vymeniť za lístky s nulovou hodnotou (permanentkári) v Trnave len v stredu, pohodlne sa však budú dať kúpiť či vymeniť aj v pokladniach štadióna FC ViOn priamo pred stretnutím.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona