V Trnave je na skúške Yilmaz, v príprave vsietil dva góly za minútu

NETKY.SK • 20 Január 2017, 13:44 • 2 min
V Trnave je na skúške Yilmaz, v príprave vsietil dva góly za minútu

TRNAVA - Do slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava prišiel na skúšku útočník s rakúskou národnosťou a tureckými koreňmi Kubilay Yilmaz, ktorý v piatok nastúpil v prípravnom súboji proti 1. FC Slovácko v českom Uherskom Brode.

slovakia

left justify in out

Uviedol sa dvoma gólmi v priebehu jednej minúty, vyrovnal na konečných 2:2. Dvadsaťročný zakončovateľ (nar. 9. júla 1996) je útočníkom druholigového českého tímu 1. SC Znojmo a "andelov" zaujal vo vzájomnom prípravnom zápase, ktorý sa v sobotu v Senci skončil nerozhodne 2:2.

 

Pred príchodom do Znojma pôsobil Kubilay Yilmaz v mládežníckych rakúskych súťažiach. Moravský klub ňom na svojej webovej stránke uvádza, že v tíme sa prvýkrát objavil v juniorskej lige ešte v sezóne 2013/2014, výraznejšie sa začal presadzovať v následnom ročníku: prevažne hral za juniorku, kde sa stal najlepším strelcom a dvakrát získal ocenenie hráč kola, v rovnakej sezóne absolvoval aj debut v ´áčku´ Znojma.

"Stále je to mladý futbalista, cez trénera našej rezervy Šarmíra bol na testoch v našej juniorke, javí sa dobre. Priviezli sme ho, aby ho videl osobne v A-tíme aj tréner Karhan. Mne osobne sa páčil, keď proti nám hral za ´áčko´ Znojma v príprave. Momentálne ide o skúšku," povedal pre web trnavskyhlas.sk generálny manažér Spartaka Pavel Hoftych.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies