V Trnave fanúšikovia hlasovali za najlepšieho hráča za rok 2016, Malatinský v sieni slávy

NETKY.SK • 31 Január 2017, 15:34 • 2 min
V Trnave fanúšikovia hlasovali za najlepšieho hráča za rok 2016, Malatinský v sieni slávy

Trnava - Brankára Adam Jakubecha vyhlásili za najlepšieho hráča fortunaligového futbalového klubu FC Spartak Trnava za rok 2016. V ankete Andel roka sa stal 20-ročný slovenský reprezentant premiérovým držiteľom ceny Ladislava Kunu pomenovanej po legende trnavského klubu.

slovakia

left justify in out

Od fanúšikov získal 67 percent všetkých hlasov. "Veľmi ma to teší, je to cena od priaznivcov. Chcem im poďakovať, že hlasy dali práve mne. Je to pre mňa veľká česť," citoval Jakubecha portál trnavskyhlas.sk. O brankára Spartaka je záujem na prestupovom poli, hovorí sa o interese zahraničných klubov. "Stále som hráčom Spartaka. Futbalový život je vrtkavý, možno na druhý deň niekam prestúpim, ale momentálne také informácie nemám. Všetko rieši môj manažér a ide to mimo mňa," povedal Jakubech.

 

"Druhé miesto v ankete obsadil Lukáš Greššák, tretí skončil Ivan Schranz. Cenu Jozefa Adamca pre najkrajší gól roka získal kapitán "andelov" Martin Mikovič, ktorého volej do siete maltského Hibernians zožal medzi fanúšikmi najväčší úspech. Cenu Miroslava Karhana pre najlepšieho mladého hráča dostal Andrej Štrba," informuje trnavskyhlas.sk.

 

V ženskej kategórii triumfovala Jana Valentovičová. Od predsedu Únie ligových klubov Ivana Kozáka si prevzal bronzový odznak Slovenského futbalového zväzu za celoživotný prínos pre futbal dlhoročný funkcionár Spartaka Michal Pethö.

 

In memoriam uviedli do siene slávy Antona Malatinského. "Všetci vieme, že práve on je otec úspechov, ktoré klub dosiahol," uviedol prezident klubu Dušan Keketi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona