V Trnave dnes horelo auto, v Rybkách včera slama

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 10:06 • 2 min
V Trnave dnes horelo auto, v Rybkách včera slama

TRNAVA – Trnavskí hasiči zasahovali pri dvoch požiaroch v kraji.

slovakia

left justify in out

V utorok približne o 16.00 h bol ohlásený požiar slamy v katastri obce Rybky v okrese Senica. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že ide o požiar z časti strniska po žatve a z časti ešte obilia na koreni.

 

"Požiar sa šíril rýchlo v dôsledku silného vetra. Hasiči požiar lokalizovali a zlikvidovali tromi C prúdmi. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania," informovala Netky hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Júlia Kedrová.

 

Následkom požiaru vznikla majiteľovi poľa priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 8000 eur. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice a členovia Dobrovoľného hasičského zboru Sobotište.

 

V stredu krátko pred 4.30 h bol ohlásený požiar osobného motorového vozidla na Gavlovičovej ulici v Trnave. Po príchode hasičov na miesto udalosti bola požiarom zasiahnutá predná motorová časť vozidla a interiér.

 

"Na lokalizáciu a likvidáciu bol nasadený jeden vysokotlaký prúd. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Následkom požiaru vznikla majiteľovi priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 3000 eur," dodala hovorkyňa.

 

Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Trnavy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies