V Trnave bude na štadióne aj modlitebňa

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 13:04 • 2 min
V Trnave bude na štadióne aj modlitebňa

TRNAVA - Po Žiline budú mať aj v Trnave na štadióne modlitebňu.

slovakia

left justify in out

Priestor na súkromie počas duchovných aktivít vznikne v útrobách nového štadióna Spartaka, ktorý plánujú dokončiť ešte tento rok. "V projekte sme mali túto funkciu zakomponovanú. Modlitebňa sa nachádza na úrovni hracej plochy v blízkosti hráčskych kabín a bude slúžiť pre aktérov klubových i reprezentačných zápasov," povedal podľa klubového webu v rozhovore pre Spartak TV predseda predstavenstva investorskej spoločnosti City-Arena Pavol Adamec.

 

V Trnave už finišujú so stavebnými prácami. Hrubá stavba je už dokončená, pripravuje sa modernizácia západnej tribúny, ktorej kapacita sa zvýši o tisíc miest, vysiatie nového trávnika a uloženie umelej trávy v okolí hracej plochy. "Dokončujeme interiéry južnej a východnej tribúny, pokračovať budeme so severnou časťou. Najbližší mesiac - dva budeme finalizovať vnútorné vybavenie, v apríli 2015 by sme mali mať štadión hotový," povedal Adamec pre klubovú televíziu. City Arenu by mali slávnostne otvoriť v predposledný augustový víkend tohto roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies