V Triple Nine si možno zahrajú aj Affleck a Ejiofor

NETKY.SK • 14 December 2013, 16:40 • 2 min
 V Triple Nine si možno zahrajú aj Affleck a Ejiofor

BRATISLAVA - Príbeh filmu sa bude sústrediť na skupinu zlodejov, ktorí plánujú vraždu policajta, aby odlákali pozornosť od lúpeže na druhom konci mesta.

slovakia

left justify in out

V pripravovanej kriminálnej dráme s názvom Triple Nine si možno zahrajú Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor a Michael B. Jordan. Informoval o tom portál The Wrap, podľa ktorého menovaná trojica o účinkovaní zatiaľ len rokuje. Príbeh snímky sa bude sústrediť na skupinu zlodejov, ktorí plánujú vraždu policajta, aby odlákali pozornosť od lúpeže na druhom konci mesta. Affleck by mal stvárniť policajta, ktorého sa chystajú zavraždiť, Ejiofor vedúceho zlodeja a Jordan policajta zradcu. O účasti na projekte rokujú údajne tiež Christoph Waltz a Cate Blanchett. Režisérom snímky, ktorej scenár napísal Matt Cook, bude John Hillcoat.

Casey Affleck je mladším bratom Bena Afflecka. V začiatkoch svojej kariéry zaujal vo vedľajších úlohách snímok ako Dobrý Will Hunting (1997) či Hľadám Amy (1997). V roku 2001 sa objavil vo filme Dannyho jedenástka a zahral si aj v jej dvoch pokračovaniach. Zlom v jeho kariére nastal v roku 2007, keď si získal uznanie kritikov za výkony v snímkach Zbohom baby a Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom, pričom za druhú menovanú si dokonca vyslúžil nomináciu na Oscara. Jeho kolega Chiwetel Ejiofor je divákom známy zo snímok ako Pekné svinstvo (2002), Láska nebeská (2003), Štyria bratia (2005), Potomkovia ľudí (2006) či Americký gangster (2007). Najnovšie sa mu podarilo zaznamenať úspech snímkou 12 rokov otrokom (2013), za ktorú ho nominovali na Zlatý glóbus pre najlepší mužský herecký výkon vo filme - dráme. Michael B. Jordan sa predstavil napríklad seriáloch The Wire - Špina Baltimoru (2002-2008), Friday Night Lights (2006) či snímkach Kronika (2012) a Fruitvale Station (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies