V treťom Holičstve si zahrá aj Deon Cole

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 13:30 • 2 min
V treťom Holičstve si zahrá aj Deon Cole

USA - V pripravovanej tretej snímke zo série Holičstvo (2002, 2004) sa predstaví aj americký herec a komik Deon Cole.

slovakia

left justify in out

Colea obsadili do úlohy Danteho, ktorý neustále niečo komentuje. Rovnakého hrdinu stvárnil aj v druhom Holičstve. V prvom filme zo série si zase zahral zákazníka Darrela.

 

Okrem Colea sa v snímke objavia aj Ice Cube a Cedric the Entertainer, ktorí taktiež účinkovali v prvých dvoch filmoch, a rapper Common. V novinke by sa mali ukázať aj Nicki Minaj, Queen Latifah či Eve. Ich účasť však tvorcovia zatiaľ nepotvrdili. Snímku bude režírovať Malcolm D. Lee, scenár napísali Kenya Barris a Tracy Oliver. Termín premiéry zatiaľ nie je známy. 

 

Deon Cole písal scenáre programu The Tonight Show with Conan O'Brien (2009 - 2010) a v rokoch 2010 a 2011 bol tiež scenáristom šou Conan (2010). Za prácu na oboch projektoch si vyslúžil po jednej nominácii na ceny Primetime Emmy. Zahral si napríklad v komédiách A Get2Gether (2005) a Funny Business (2014). Známy je aj zo seriálu Black-ish (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies