V treťom filme o Bridget Jones sa objaví aj Ed Sheeran

NETKY.SK • 24 November 2015, 15:13 • 2 min
V treťom filme o Bridget Jones sa objaví aj Ed Sheeran

BRATISLAVA - Anglický hudobník Ed Sheeran stvárni cameo úlohu v pripravovanom filme Bridget Jones's Baby, ktorý je ďalším pokračovaním snímky Denník Bridget Jonesovej (2001).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný spevák to prezradil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil spoločnú fotografiu s predstaviteľkou hlavnej úlohy Renée Zellweger. "Strávil som deň ako herec v novom filme o Bridget Jonesovej. Veľmi sa mi to páčilo a vám sa to bude páčiť tiež," napísal k fotke Sheeran.

 


V novinke sa okrem Zellweger a Sheerana predstaví aj Colin Firth, ktorý si v prvých dvoch filmoch zahral Marka Darcyho. Hugh Grant, predstaviteľ Daniela Cleavera, sa v snímke neobjaví. Herecké obsadenie však dopĺňa Patrick Dempsey, známy zo seriálu Klinika Grace (2005). Réžiu má na starosti Sharon Maguire, ktorá nakrútila aj prvý film. Britská a americká premiéra tretej snímky je naplánovaná na 16. septembra 2016.


Filmová adaptácia románu Helen Fielding o tridsiatničke trápiacej sa hmotnosťou, láskou a množstvom zlozvykov zaznamenala celosvetový úspech u kritiky i divákov. Druhá časť Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch sa do kín dostala v roku 2004. Autorka predlohy napísala o pochabej moderátorke aj tretiu knihu s názvom Bridget Jonesová - Zbláznená do chlapa (v origináli Bridget Jones: Mad about the Boy, po prvý raz publikovaná v roku 2013). Kniha sleduje hrdinku, keď má 51 rokov, sama vychováva dve deti a opäť si hľadá partnera. Očakávaný film však nebude vychádzať z tejto knihy, no Fielding sa podieľala na jeho scenári.


Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mestečka Hebden Bridge, odkiaľ sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, z ktorej ponúkol skladby Thinking Out Loud, Sing, Don't či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies