V Trenčianskych Tepliciach v piatok exhibícia SFZ a hviezd NHL

NETKY.SK • 5 August 2011, 09:54 • 2 min
V Trenčianskych Tepliciach v piatok exhibícia SFZ a hviezd NHL

V Trenčianskych Tepliciach v piatok exhibícia SFZ a hviezd NHL

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový zväz (SFZ) pozýva všetkých športových fanúšikov na futbalovú exhibíciu, ktorá sa uskutoční v piatok 5. augusta v Trenčianskych Tepliciach na štadióne Maracana. Hlavným bodom programu, ktorého výťažok je určený na charitatívne účely bude zápas slovenských futbalových internacionálov a hviezd NHL.
      Vo výbere internacionálov pod vedením manažéra Ladislava Petráša a trénerskej dvojice Jozef Adamec a Dušan Galis sa predstavia ďalšie futbalové legendy ako Ľubomír Faktor, Róbert Semeník, Karol Praženica, Štefan Maixner, Martin Obšitník, Jozef Majoroš, Vladimír Kinder, Ľubomír Moravčík, Michal Hipp, Vladimír Weiss, Stanislav Fišan, Peter Zelenský, Róbert Tomaschek a ďalší.
      V hokejovom výbere nebudú chýbať Pavol Demitra, Zdeno Chára, Marián Hossa, Marián Gáborík, Tomáš Kopecký, Michal Handzuš, Rastislav Pavlikovský, Robert Petrovický, Branko Radivojevič, Ľubomír Višňovský, Ján Pardavý či Ladislav Nagy.
      Program so začiatkom o 16.30 hod moderuje Juraj Mokrý a jeho súčasťou budú aj súťaže pre deti, autogramiády a vystúpenie tanečnej skupiny Goonies.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies