V Trenčíne zostávajú Petrovický s Mikulom, obaja podpísali zmluvu na rok

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 13:10 • 2 min
V Trenčíne zostávajú Petrovický s Mikulom, obaja podpísali zmluvu na rok

TRENČÍN - V drese hokejového extraligistu Dukly Trenčín sa v budúcej sezóne predstaví aj dvojica Róbert Petrovický a Ondrej Mikula. Obaja hráči podpísali vo štvrtok s vedením klubu ročné kontrakty.

slovakia

left justify in out

"S oboma kľúčovými útočníkmi sme sa dohodli na ročnej zmluve a sme radi, že budú členmi nášho tímu," cituje oficiálny web Dukly slová športového manažéra Jozefa Daňa. Do tréningového procesu tímu pod vedením trénerskej dvojice Roman Stantien - Branislav Jánoš sa zapojili prevažne juniori. Prednedávnom však pribudlo skúsené útočné duo Tibor Melichárek s Vladimírom Nemcom, s ktorými sa vedenie klubu taktiež dohodlo na ročných zmluvách.
     

Dvadsaťpäťročný Mikula bol v uplynulej sezóne najlepším strelcom Trenčanov. Hoci sa k tímu pripojil až v priebehu roka a odohral len 38 stretnutí, nastrieľal v nich 21 gólov a na konto si pripísal aj 17 asistencií. Rýchly útočník pôsobil v minulosti okrem Trenčína aj v bieloruskom Soligorsku, na Slovensku obliekal dresy Liptovského Mikuláša či Martina. 
     

Pozitívnou správou pre fanúšikov trojnásobného slovenského majstra je zotrvanie Róberta Petrovického. Skúsený útočník odštartoval minulý ročník v žltočervenom drese spoločne s ďalším triom majstrov sveta z Göteborgu Jánom Lašákom, Rastislavom Pavlikovským a Richardom Lintnerom. V priebehu sezóny však odišiel do Slavie Praha, odkiaľ sa po niekoľkotýždňovom pôsobení vrátil späť do Trenčína. Štyridsaťročný center hrával v Komete Brno, Vítkoviciach či ZSC Lions v Európe, v zámorskej NHL obliekal dresy Tampy Bay, St. Louis či New York Islanders. 
     

Trenčania vykorčuľujú na ľad koncom júla, v rámci druhej fázy prípravy odohrajú dovedna 10 zápasov. V auguste je na programe aj tradičný medzinárodný turnaj Rona Cup, na ktorom sa zúčastnia okrem slovenských tímov Trenčína, Nitry, Skalice a SR "20" aj finalisti českej extraligy PSG Zlín a Kometa Brno. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona