V Trenčíne žiaril, v Slavii sa nepresadil

NETKY.SK • 19 December 2016, 11:29 • 2 min
V Trenčíne žiaril, v Slavii sa nepresadil

PRAHA - Do Slavie Praha prišiel ako jedna z najdrahších posíl najvyššej českej futbalovej súťaže, ale svojimi výkonmi neoslnil. Namiesto žiarenia na futbalových trávnikoch vysedával na lavičke či tribúne.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu sa ofenzívny hráč Gino van Kessel, ktorý prestúpil k "zošívaným" v lete údajne za viac ako tridsať miliónov českých korún z AS Trenčín a zatiaľ nenaplnil veľké očakávania, chce ešte pokúsiť presadiť do zostavy Slavie.

 

"Od Van Kessela sme asi všetci čakali o trochu viac, ale rovnakú skúsenosť s ním mali aj v Trenčíne, kde potreboval viac času na adaptáciu. Chceme, aby hral, ale aktuálne nemá v základe miesto. Chce však oň zabojovať," uviedol v správe na serveri iDnes.cz generálny riaditeľ Slavie Martin Krob.


O menšej vyťaženosti Van Kessela svedčia aj štatistiky. Dvadsaťtriročný reprezentant Curacaa si v jesennej časti I. českej ligy, po ktorej pražská Slavia figuruje na lichotivom 2. mieste so šancou zabojovať o titul, pripísal na konto len 7 štartov, z toho trikrát odohral kompletných 90 minút. Od konca septembra strávil na ihrisku v lige len chudobných 20 minút. Do streleckej listiny sa zapísal dvakrát, skóroval v remízových dueloch so Zlínom a Jihlavou v úvode súťažného ročníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies