V Trenčíne očakávajú ešte jeden odchod

NETKY.SK • 31 August 2018, 13:14 • 2 min
V Trenčíne očakávajú ešte jeden odchod

LARNAKA - V AS Trenčín očakávajú po prestupe Jamesa Lawrencea do Anderlechtu Brusel do piatkového konca transferového obdobia odchod ešte jedného futbalistu. Generálny manažér fortunaligového klubu Róbert Rybníček to povedal po prehre v odvete play off Európskej ligy na pôde cyperského AEK Larnaka 0:3.

slovakia

left justify in out

 

Podľa Rybníčka sa schyľuje k predaju Antonia Manceho alebo Philipa Azanga. Dvadsaťtriročný chorvátsky útočník i o dva roky mladší nigérijský krídelník nastúpili vo štvrtok v základnej zostave, v treťom predkole patrili k hlavným strojcom postupu cez holandský Feyenoord Rotterdam. Mance strelil štyri góly, Azango pridal jeden. "Uvidíme, čo z toho vzíde, ale s najväčšou pravdepodobnosťou odíde jeden z nich dvoch," uviedol Rybníček.

Dvadsaťšesťročný anglický stopér Lawrence zamieril do Belgicka v stredu: "Vyzerá to tak, že Jamie už odišiel, a ešte jeden pôjde s ním. Ostatní by mali zostať a tvoriť kostru kádra na najbližšiu jeseň."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies