V Trenčíne nechali dieťa zamknuté v aute a odišli nakupovať

NETKY.SK • 17 Jún 2018, 11:08 • 2 min
V Trenčíne nechali dieťa zamknuté v aute a odišli nakupovať

TRENČÍN - Rodičia odišli nakupovať a 18-mesačné dieťa nechali zamknuté v aute pred nákupným strediskom. Po upozornení náhodných okoloidúcich ho po pol hodine našťastie zachránili privolaní hasiči.

slovakia

left justify in out

Náhodní svedkovia niekoľko minút čakali, či sa rodičia neobjavia. Keď sa tak nestalo, privolali záchranku. Tá už prišla s hasičmi a policajtmi.

 

Hasiči rozbili okno na automobile a chlapca vytiahli. "Bol rozpálený a mal veľmi slabý dych. Bol okamžite prevezený do nemocnice, " informovali o tom novinky.cz.

 

V pondelok nechala matka svoje dieťa v rozpálenom aute zaparkovanom pred nemocnicou v meste Trstená na severe krajiny. Tridsaťročná matka išla na vyšetrenie a nechala dieťa v aute na priamom slnku. Keď sa matka k vozidlu vrátila, 2,5-ročné dievča už bolo v bezvedomí. S dcérou v náručí bežala za lekármi, ktorí sa dieťa snažili zachrániť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies