V Trenčíne na skúške 202 cm vysoký rumunský brankár

NETKY.SK • 14 Január 2015, 12:18 • 2 min
V Trenčíne na skúške 202 cm vysoký rumunský brankár

BRATISLAVA - V slovenskom futbalovom klube AS Trenčín, ktorému patrí po jesenných devätnástich odohraných kolách Fortuna ligy 2. miesto s 37 bodmi, sa od utorka s brankárskou skupinou Romana Hodála pripravuje 202 cm vysoký rumunský gólman Andrei Coblis.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Hunedoary (nar. 27. októbra 1989) bude na týždňovej skúške a po nej sa vedenie AS s trénermi rozhodnú, či o hráča prejavia interes.

 

"Dostali sme ponuku vyskúšať brankára so zaujímavými parametrami. Okrem toho, že je vysoký, má kvalitnú techniku. Absolvoval veľmi dobrú futbalovú školu. Práve preto sa klub rozhodol zaradiť ho na niekoľko dní do tréningového procesu,“ citoval trenčiansky klubový web slová hovorcu AS Martina Galajdu. Príležitosť by mal dostať v sobotňajšom domácom prípravnom stretnutí proti českému mužstvu Sigma Olomouc.

 

Andrej Coblis pôsobil v rumunských kluboch Politehnica Temešvár, Juventus Colentina Bukurešť a Metaloglobus, naposledy bol šesť mesiacov v maltskom mužstve San Gwann. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies