V Trenčíne dvakrát chytili zdrogovanú vodičku

NETKY.SK • 27 Október 2015, 13:16 • 2 min
V Trenčíne dvakrát chytili zdrogovanú vodičku

BRATISLAVA/TRENČÍN - Policajti dnes v noci v Trenčíne dvakrát chytili nadrogovanú vodičku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročnú Martinčanku najskôr zastavili na Hasičskej ulici. Vodička Škody Superb nemala žiadne doklady. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, dychová skúška bola negatívna, policajtom sa však priznala, že fajčila marihuanu a dobrovoľne sa podrobila lekárskemu vyšetreniu. Podľa orientačnej toxikológie jej zistili pozitívne látky na metamfetamín, amfetamín, extázu a THC. Ďalšiu jazdu mladej žene zakázali. O pár hodín Patríciu zastavila iná hliadka, keď sa s autom rútila po Palackého ulici. Policajti zistili, že ma uložený zákaz jazdiť a mladú vodičku zadržali. Martinčanku neminie obvinenie z marenia výkonu úradného rozhodnutia a po podrobných testoch krvi a moču zrejme aj obvinenie z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.
Opitú vodičku zase zastavili na Šefánikovej ulici v Trenčíne. Štyridsaťsedemročná vodička Fabie vošla do zákazu vjazdu. Pri kontrole jej policajti namerali 1,5 a pri opakovanej skúške takmer 1,6 promile alkoholu. Dubničanku Alenu obvinili z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies