V Trenčíne chcú posledný jesenný domáci duel pred rekonštrukciou štadióna do 1.októbra

NETKY.SK • 8 September 2016, 13:50 • 2 min
V Trenčíne chcú posledný jesenný domáci duel pred rekonštrukciou štadióna do 1.októbra

TRENČÍN - V klube úradujúceho slovenského futbalového majstra AS Trenčín plánujú už o necelý mesiac začať s rekonštrukciou štadióna na Sihoti, a to konkrétne inštaláciou vyhrievania pod hlavné ihrisko spojené s kompletnou rekonštrukciou podložky pod trávnik.

slovakia

left justify in out

"Práve z tohto dôvodu na nás tento kalendárny rok čakajú už len tri domáce zápasy na ihrisku pod hradom Matúša Čáka. To posledné je na programe v sobotu 1. októbra proti 1. FC Tatran Prešov v rámci 11. kola Fortuna ligy (FL)," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke trenčianskeho klubu. Zverenci trénera Martina Ševelu si pred spomenutým súbojom s nováčikom zo Šariša na domácom ihrisku ešte zmerajú sily v 8. kole s FC Spartak Trnava (10. septembra) a v 10. kole s ŠK Slovan Bratislava (24. septembra).


"V stretnutiach 12. kola Fortuna ligy proti MFK Zemplín Michalovce (termín: 15. októbra), 14. kola proti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble (29. októbra) a 16. kola proti FC DAC 1904 Dunajská Streda (19. novembra) si vymeníme poradie zápasov a tieto duely odohráme ´vonku´. Doma budeme hrať následne 23., 25. a 27. kolo s rovnakým poradím súperov," dopĺňa informácia na webe AS.


Trenčianskemu klubu však musí tento ich zámer odsúhlasiť a potvrdiť zmeny v programe AS na svojom zasadnutí prezídium riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Únie ligových klubov (ÚLK). Na základe záväzného nariadenia ÚLK platí, že v jednej časti sezóny si môžu kluby vymeniť poradie maximálne troch zápasov: práve preto stretnutie 18. kola Fortuna ligy s MŠK Žilina (3. decembra) chce AS Trenčín odohrať ako domáci tím na štadióne pod Dubňom v Žiline.


Internetová stránka majstrovského Trenčína ďalej informuje o tom, že klub AS dáva všetkým majiteľom permanentných vstupeniek šancu do piatka 9. septembra vrátiť celoročnú vstupenku na domáce zápasy mužstva za zostatkovú hodnotu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies