V Trenčianskom samosprávneom kraji vybrala polícia na pokutách 2700 eur

NETKY.SK • 7 August 2015, 11:35 • 2 min
V Trenčianskom samosprávneom kraji vybrala polícia na pokutách 2700 eur

TRENČÍN – Počas štvrtkovej (6. 8.) osobitnej dopravnej kontroly na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) zistili policajti 136 priestupkov, na pokutách vybrali 2700 eur. TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

Do akcie bolo podľa nej nasadených celkom 54 policajtov, z toho 34 policajtov služby dopravnej polície, 18 policajtov služby poriadkovej polície a dvaja železniční policajti. „Počas osobitnej kontroly policajti celkom zistili 136 priestupkov. V blokovom konaní vyriešil celkom 117 priestupkov vo výške 2700 eur. Napomenutím bolo vybavených 18 priestupkov a jeden priestupok oznámili na dopravný inšpektorát,“ priblížila Antalová.

 

Ako dodala, policajti počas kontroly zadržali aj dve osvedčenia o evidencii vozidla, vozidlá nespĺňali podmienky ustanovené na premávku na pozemných komunikáciách. Kontrola bola zameraná na dodržiavanie ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel, predchádzanie a spôsob jazdy vodičov a kontrolu oprávnenosti pobytu štátnych príslušníkov tretích krajín na území Slovenskej republiky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies