V Trenčianskom kraji zahynuli dvaja chodci, problémom sú aj podgurážení vodiči

NETKY.SK • 14 December 2016, 10:22 • 2 min
V Trenčianskom kraji zahynuli dvaja chodci, problémom sú aj podgurážení vodiči

TRENČÍN – Dvaja chodci prišli minulý týždeň o život na cestách v Trenčianskom kraji, obaja boli v tmavom oblečení a bez viditeľných reflexných prvkov.

slovakia

left justify in out

V kraji sú v poslednom období problémom aj podgurážení šoféri. U takmer tretiny minulotýždňových nehôd zistili policajti vodičom alkohol. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, v kraji sa stalo 22 nehôd, v 7 prípadoch vodičom zistili alkohol, šesť z nich malo dokonca viac ako jedno promile.

 

Jedna z tragických nehôd sa stala nedeľu podvečer v Dubnici nad Váhom. Vodič Škody Superb 65-ročnú zrazil ženu, ktorá išla po priechode pre chodcov. Po náraze spadla na cestu, previezli ju do nemocnice, kde však zomrela. V stredu v trenčianskej časti Kubrá vodička Octavie zrazila 66-ročného muža, ktorý jej náhle vstúpil do cesty. Mieru zavinenia v oboch prípadoch polícia vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies