Patrik (28) zavraždil v Trebišove svojho otca Alexandra (†55), rozštvrtil ho a zakopal na záhrade!

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 18:38 • 2 min
Patrik (28) zavraždil v Trebišove svojho otca Alexandra (†55), rozštvrtil ho a zakopal na záhrade!

TREBIŠOV – Telesné pozostatky 55-ročného Alexandra B. z Kráľovského Chlmca, ktorého polícia od 27. júna evidovala ako nezvestného, našli zakopané v záhradkárskej lokalite mesta Trebišov.

slovakia

left justify in out

K vražde muža sa na polícii v pondelok (30.6.) priznal jeho 26-ročný syn Patrik B. Podľa našich informácií sa hlava našla na inom mieste ako ostatné časti tela. Syn otca po zabití údajne rozštvrtil. Informoval o tom dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Nezvestnosť otca oznámil pred tým na polícii samotný syn. V pondelok polícia získala informáciu, ktorá nasvedčovala tomu, že nezvestný sa s najväčšou pravdepodobnosťou stal obeťou násilného trestného činu. Podozrenie padlo práve na syna. "Po predvedení na útvar Policajného zboru sa potom priznal, že otca sám usmrtil ešte v noci z 24. na 25. júna 2014. Polícii označil aj miesto, kde následne jeho telesné pozostatky zakopal," uviedol Szabó. 

 

Polícia miesto nálezu ohliadla za účasti súdneho lekára. Vyšetrovateľ v danej veci nariadil vykonať súdnu pitvu. "Je reálny predpoklad, že vyšetrovateľ Policajného zboru po vykonaní potrebných úkonov a vyhodnotení dôkaznej situácie obviní zadržanú osobu z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie, a spracuje aj podnet na jeho vzatie do väzby," konštatoval policajný hovorca. 

 

Bližšie okolnosti činu sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies