V Tottenhame klonujú hráčov! Pozrite si mladšiu verziu Garetha Balea

NETKY.SK • 23 Január 2013, 21:56 • 2 min
V Tottenhame klonujú hráčov! Pozrite si mladšiu verziu Garetha Balea

V Tottenhame klonujú hráčov! Pozrite si mladšiu verziu Garetha Balea - Futbal LONDÝN – Nosí dres s číslom 11, hrá na ľavom krídle a jeho podoba s najväčšou hviezdou Tottenhamu je neuveriteľná.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Nosí dres s číslom 11, hrá na ľavom krídle a jeho podoba s najväčšou hviezdou Tottenhamu je neuveriteľná. Zoznámte sa s Kennethom McEvoyom – dvojníkom Garetha Balea.

Reprezentačný záložník Írska do 19 rokov sa v utorok večer predstavil vo famóznej forme, keď jeho Tottenham porazil domáci West Ham 5-2 v 4.kole FA Youth Cupu a svojmu tímu pomohol dvomi presnými zásahmi.

Minulá sezóna v akadémii bola pre McEvoya v poradí druhá a strelil v nej 8 gólov. Bol druhým najlepším mládežníckym strelcom tímu.

Fanúšikovia Tottenhamu sa už nebudú musieť obávať, keď sa znovu začnú objavovať správy o prestupe Balea do Barcy či Realu. Tréner André Villas-Boas má už hotovú náhradu, ktorý čaká len na svoju šancu v A-tíme... a dokonca nosí aj rovnaké kopačky!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies