V Tokiu bude zakázaný fyzický kontakt. Vedenie hier však poskytne viac ako stotisíc prezervatívov!

NETKY.SK • 20 Júl 2021, 15:06 • 2 min
V Tokiu bude zakázaný fyzický kontakt. Vedenie hier však poskytne viac ako stotisíc prezervatívov!

Letné olympijské hry v Tokiu by mali byť prvými, kde nedôjde k potriasaniu rukami, ani k žiadnym objatiam. Vyhlásil to šéf Medzinárodného olympijského výboru (MOV) Thomas Bach.

slovakia

left justify in out

Súčasná situácia však zaváňa bizarnosťou. Napriek všetkým bezpečnostným opatreniam totiž distribúciu prezervatívov nezakázali, práve naopak. Už sa objavila správa, že počas tohtoročných OH bude k dispozícii 160 000 týchto pomôcok. 

 

Pre nemecký portál Bild sa na rovinu vyjadrila bývalá skokanka Susen Tiedtkeová, že "sex bol v dedine vždy problémom."

 

img

 

Olympijské výpravy majú svoje potreby aj mimo súťaží, preto sa vedenie hier snaží aspoň takýmto spôsobom predísť možným komplikáciám, nedajbože chorobám. Ako uvádza Nový čas, v Riu pred piatimi rokmi rozdali v olympijskej dedine takmer pol milíona prezervatívov. 

 

img

 

Tento rok však budú pravidlá a opatrenia oveľa prísnejšie. Športovci, ktorí ukončia svoje disciplíny, musia do dvoch dní opustiť olympijskú dedinu. Počas konania hier sa teda zamedzí stretávaniu väčších skupín ľudí. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona