V titulovom zápase poloťažkej váhy porazil Cormier Gustafssona

NETKY.SK • 9 Október 2015, 13:47 • 2 min
V titulovom zápase poloťažkej váhy porazil Cormier Gustafssona

ŠTOKHOLM - Gustafssonovi sa to zasa podarilo už druhý krát, skoro sa stal šampiónom v jednom z najlepších zápasov v poloťažkej váhe. Patrí k zápasníkom, ktorým sa podarilo za necelé dva roky druhý krát zabojovať o titul šampióna.

slovakia

left justify in out

Zasa sa rozbil majstra a vydobyl si rešpekt asi každého kto pozeral zápas, no predsa mu to nebolo nič platné.

 

V nedeľu sa stal víťazom Daniel Cormier tak isto ako v roku 2013 Jon Jonson. Bol to úžasný zápas, o trocha lepší bol už iba spomínaný zápas Gustafsson vs Jones. Prvá päťminutovka Gustafssonovi nevyšla. Cornier ukázal svoju silnú stránku: zápasenie. Podarilo sa mu Gustafssonovi predviesť letecké dni, hodil ho tak o zem, že sa to doposiaľ asi nikomu nepodarilo. Prvé kolo mu teda nevyšlo. No v druhom akoby chytil druhý dych a ukázal svoju ozajstnú tvár. Predviedol krásnu prácu nôh, a s údermi pekne potrápil Cormiera. Dokonca sa mu podarilo viac krát strhnúť svojho súpera na zem, čo len tak nevidno nakoľko sa jedná o bývalého olympionika. V ďalších kolách sa na akcie dostavili aj reakcie, Cormier začal vracať údery až kým nenačal Gustafssonovu tvár. No ani švéd mu nedal veľa priestoru na dýchanie a skoro ho knokautoval s obrovským kolenom a následnými údermi. Posledné kolo už nebolo až také oku lahodiace, obi dvaja zápasníci boli už dosť vyčerpaní a tak sme mohli vidieť menej úderov, no viac "nezáživného" zápasenia. Veľký zápas Gustavssona, no na body vyviazol víťazne Cormier.

 

Cormier na pozápasovej tlačovke tvrdil, že toto bol zatiaľ najväčší výprask ktorý dostal v octagone. Gustafsson bude asi pod veľkým psychickým nátlakom, nakoľko jeho dva životné výkony skončili prehrou. Nikto ani len netuší čo s ním bude ďalej. Titulový zápas len tak ľahko nedostane, popri tom však bol už k najväčšiemu úspechu iba na milimetre vzdialený. Dúfajme, že ho tieto prehry neodradia a že ho v budúcnosti s majstrovským titulom uvidíme.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies