V Tinkoff-Saxo sú poctení zo zisku dúhového dresu

NETKY.SK • 28 September 2015, 13:13 • 2 min
V Tinkoff-Saxo sú poctení zo zisku dúhového dresu

BRATISLAVA - Čerstvému slovenskému majstrovi sveta v cestnej cyklistike z amerického Richmondu Petrovi Saganovi už stihli zagratulovať aj vedúci predstavitelia z jeho tímu Tinkoff-Saxo.

slovakia

left justify in out

"Peter je zviera! Cyklistika by bola bez neho iná," reagoval ruský majiteľ zoskupenia Oleg Tiňkov. Dvadsaťpäťročný Žilinčan nastúpil tri kilometre pred cieľom na predposlednom stúpaní na Dvadsiatu tretiu ulicu a do cieľa ho už nikto nedokázal dostihnúť. Triumf na MS prišiel 30 dní od nehody na pretekoch Grand Tour Vuelta a Espaňa, keď mal kolíziu so sprievodným motocyklom. "Skvelé preteky vyhral najlepší jazdec. V poslednom kole bol jasne najsilnejší. Peter vyhral napriek skutočnosti, že mal okolo seba iba malý tím. Svoj útok si naplánoval v správny moment, stačilo jediné zaváhanie medzi Boassonom Hagenom a Van Avermaetom. Sme veľmi šťastní a gratulujeme Petrovi a celému slovenskému tímu," cituje oficiálna stránka Tinkoff-Saxo športového riaditeľa Stevena de Jongha.

 

 


Peter Sagan sa v dúhovom drese majstra sveta predstaví už v októbri na pretekoch Okolo Abú Zabí, bude to jeho posledné súťažné vystúpenie v tejto sezóne. "Bolo to jednoducho ohromné víťazstvo vo veľmi taktických pretekoch. Bude to veľká pocta mať v našom tíme dúhový dres. V Tinkoff-Saxo urobíme všetci všetko pre to, aby sme mu v tomto špeciálnom tričku pomáhali na ceste k víťazstvám. Určite bude skvelým ambasádorom cyklistiky, je to skutočný šampión," dodal generálny manažér Tinkoff-Saxo Stefano Feltrin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies