V Thajsku zatkli ruského mafiánskeho bossa na dôchodku

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 08:59 • 2 min
V Thajsku zatkli ruského mafiánskeho bossa na dôchodku

BANGKOK - Thajská polícia zadržala vodcu ruského mafiánskeho gangu, po ktorom doma vyhlásili pátranie pre obvinenia z účasti na desiatkach vrážd a ďalších kriminálnych aktivitách od roku 1995.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ thajskej polície dnes podľa agentúry AP povedal, že 52-ročného Alexandra Matusova zatkli v pondelok pred supermarketom v prímorskom meste Sattahip vo východnej časti krajiny.

 

Ruský diplomat v Bangkoku uviedol, že Matusova skupina "Čelkovo" bola aktívna v rokoch 1995 až 2009 a bola známa vraždami, vydieraním a únosmi v oblastiach Moskvy a Petrohradu.

 

Matusov podľa polície prišiel prvýkrát do Thajska v roku 2009, z ázijskej krajiny však odišiel a neskôr sa vrátil s falošným arménskym pasom. V Thajsku žil s dôchodkovými vízami. Tie už imigračná polícia zrušila a iniciovala jeho vyhostenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona