V Thajsku našli mŕtvu Švajčiarku. Prípad označili ako vraždu!

NETKY.SK • 6 August 2021, 12:39 • 2 min
V Thajsku našli mŕtvu Švajčiarku. Prípad označili ako vraždu!

PHUKET/THAJSKO - Thajsko vyšetruje smrť 57-ročnej Švajčiarsky, Nicole Sauvainovej-Weisskopfovej, po tom, čo našli jej telo pri vodopáde na ostrove Phuket. Všetko nasvedčuje tomu, že nezomrela prirodzenou smrťou!

slovakia

left justify in out

Žena bola na návšteve Thajska v rámci pilotného projektu Phuket Sandbox, ktorý má pomôcť oživiť turistický sektor zdevastovaný pandémiou vďaka očkovaným turistom, vysvetlil guvernér Phuketu, Narong Woonciew, a dodal, že na ostrov dorazila 13. júla.

 

img

 

Keď našli čiastočne odeté telo tejto ženy, odhadli, že je mŕtva približne tri dni, povedal to v rozhovore pre televíziu MCOT Kitirath Phanpetch, veliteľ polície regiónu 8, ktorá dohliada na oblasť ostrova Phuket. Polícia zatiaľ neurčila príčinu úmrtia, no hovorca ministerstva zahraničia Tanee Sangrat vyjadril sústrasť švajčiarskemu veľvyslanectvu v Bangkoku vo vyhlásení, v ktorom prípad označil za vraždu.

 

Možno vás zaujme: Kaviareň v Bratislave zažila bitku dvoch žien! Na mieste zasahovala polícia

 

Thajský turistický program v blízkosti Phuketu, v ktorom môžu očkovaní návštevníci vynechať karanténu, ale musia na ostrove zostať 14 dní, čelil ťažkému začiatku, pretože zvyšok Thajska čelí nárastu nákazy koronavírusom. Program v júli, prvom mesiaci, prilákal asi 15 000 návštevníkov, čo je len 1% príchodov pred pandémiou .

 

Prečítajte si: Prehovorili priatelia mŕtveho aktivistu! Polícia vyšetruje prípad ako vraždu

 

„Po dokončení práce odcestovala na blízky ostrov Krabi a vrátila sa,“ povedal Kitirath. Zostala v hoteli na Phukete, ktorý bol asi dva km od vodopádu, kde ju neskôr našli. Jej telo bolo posiate opuchmi a modrinami, povedal Kitirath s tým, že výsledky pitvy budú ešte v piatok.

 

„Telo pokrývala čierna tkanina, čo naznačuje, že ho tam niekto umiestnil a príčina smrti bola neprirodzená.“ Kitirath uviedol, že polícia momentálne vyšetruje ľudí s trestným záznamom a tiež migrujúcich pracovníkov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies