V Texase už dva dni pátrajú po mužovi, ktorý zastrelil piatich susedov

NETKY.SK • 1 Máj 2023, 08:01 • 2 min
V Texase už dva dni pátrajú po mužovi, ktorý zastrelil piatich susedov

CLEVELAND - Policajti v americkom štáte Texas v nedeľu pokračovali v pátraní po mužovi, ktorý zastrelil piatich susedov. Napriek rozšíreniu operácie a vypísaniu odmeny priznali, že po takmer dvoch dňoch nemajú nijakú stopu.

slovakia

left justify in out

Podozrivý 38-ročný muž útočil v piatok večer v dome susedov, ktorí ho požiadali, aby prestal strieľať na svojom dvore z poloautomatickej pušky, pretože tým budí malé dieťa. K útoku došlo vo vidieckej oblasti pri meste Cleveland severne od Houstonu. Polícia podozrivého identifikovala ako Francisco Oropeza. Z miesta činu utiekol, zrejme pešo, pričom môže byť ozbrojený a nebezpečný.

 

Do pátrania po ňom sa zapojilo vyše 200 policajtov vrátane agentov Federálnej úradu pre vyšetrovanie (FBI). Mnohí chodili od dverí k dverám a viaceré úrady vypísali odmeny celkovo 80.000 dolárov za informácie, kde sa Oropeza nachádza. Obete streľby mali osem až 31 rokov a pochádzali podľa predpokladov z Hondurasu, uviedol okresný šerif Greg Capers. Páchateľ ich zabil výstrelmi do hlavy. V dome bolo celkovo desať ľudí, nikto ďalší však neutrpel zranenia. Podľa FBI sa vyšetrovatelia nedomnievajú, že obyvatelia domu boli členmi jednej rodiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies