V Texase popravili nájomného vraha mexického drogového gangu

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 09:20 • 2 min
V Texase popravili nájomného vraha mexického drogového gangu

HUNTSVILLE - V americkom štáte Texas popravili dnes zabijaka mexického drogového gangu, ktorý v meste San Antonio zavraždil ženu za to, že gangu nezaplatila desaťpercentnú daň z ilegálneho predaja drog. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Manuela Vasqueza (46), ktorého za vraždu drogovej dílerky Juanity Ybarraovej odsúdili na smrť v roku 1999, vyhlásili za mŕtveho o 18.32 h miestneho času (00.32 h SEČ), 17 minút po podaní smrtiacej injekcie.

 

K vražde, ktorú spáchal Vasquez s dvoma spoločníkmi na pokyn niekdajšieho šéfa mexickej mafie Reného Muňoza, došlo v roku 1998. Vasquez a jeho komplici vtrhli do izby motela v San Antoniu, kde Ybarraová bývala so svojím priateľom, pričom Vasquez ženu uškrtil telefónnou šnúrou. Pri incidente utrpel zranenia aj Ybarraovej priateľ, ktorý však útok prežil a neskôr proti Vasquezovi svedčil pred súdom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies