V Tepliciach skončil tréner Šmejkal, nahradil ho Hejkal

NETKY.SK • 25 September 2018, 15:14 • 2 min
V Tepliciach skončil tréner Šmejkal, nahradil ho Hejkal

PRAHA - Český futbalový prvoligista FK Teplice sa rozhodol po sérii zlých výsledkov odvolať hlavného trénera Daniela Šmejkala. Na poste ho nahradil Stanislav Hejkal.

slovakia

left justify in out

 

Klubové vedenie odvolalo aj doterajšieho športového riaditeľa Jakuba Dovalila, ktorého vystriedal Štěpán Vachoušek. Štyridsaťosemročný Hejkal od leta pracoval v pražskej Sparte ako skaut a analytik. V minulej sezóne vyhral s juniorkou Teplíc majstrovský titul a následne odišiel k "rudým" pomáhať trénerovi Pavlovi Hapalovi. V Tepliciach pôsobil aj ako tréner, keď pri A-tíme robil niekoľko sezón asistenta Zdeňkovi Ščasnému a Petrovi Radovi.

"Dôvod odvolania je klesajúci trend, ako výsledkový tak predovšetkým herný. Nie sme klub, ktorý odvoláva trénera na základe niekoľkých nepodarených výsledkov, ale tu išlo o dlhodobý trend, ktorý sa navyše stupňoval," citoval klubový web šéfa predstavenstva Pavla Šedlbauera. Šmejkal bol tréner Teplíc od ročníka 2016/2017, v prvej sezóne s nimi skončil v lige na 5. mieste, v nasledujúcej na ôsmom. Momentálne sú Teplice v najvyššej českej súťaži dvanáste.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies