Silák v bombere si nechcel nasadiť respirátor a rozbil okno na električke

NETKY.SK • 15 Marec 2021, 11:36 • 2 min
Silák v bombere si nechcel nasadiť respirátor a rozbil okno na električke

Polícia vyšetruje prípad muža, ktorý sa v sobotu 13. marca správal hrubo na nejednom mieste. vo Vysokých Tatrách.

slovakia

left justify in out

V jednej z električiek rovnako poškodil okno. Polícia jeho totožnosť pozná, v prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. Na linku 158 v sobotu vo večerných hodinách oznámil rušňovodič elektrického osobného vlaku, že v železničnej stanici Vyšné Hágy má problém s cestujúcim, ktorý sa správa vulgárne a nerešpektuje nariadenia vlády SR.

 

"Cestujúci vulgárne nadával, búchal na dvere kabíny a dobíjal sa k rušňovodičovi. Keďže sa nevedel dostať von, nakoniec si s kladivom v ruke razil cestu. Rozbil okno a z miesta ušiel," informujú policajti na sociálnej sieti.

 

RUŠNO V TATRANSKEJ ELEKTRIČKE V sobotu večer oznámil na tiesňovú linku 158 rušňovodič tatranskej električky, že v...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Prešovský kraj Pondelok 15. marca 2021

 

„Agresívneho siláka v bombere sa pomocou polície podarilo identifikovať „ako známu firmu". Veríme, že útočník pred trestom ani pred náhradou škody neujde," povedal pre TV Markíza hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Tomáš Kováč.

 

Muž zároveň poškodil aj okno na osobnom elektrickom vlaku a z miesta činu ušiel, informovala krajská prešovská hovorkyňa Jana Ligdayová. Muž sa správal nevhodne aj počas cesty od železničnej zastávky Nová Polianka a búchal na uzamknuté dvere kabíny rušňovodiča. Jeho vyčínanie spôsobilo škodu vo výške 500 eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies