V Tatranskej Lomnici neznámy páchateľ kradol v kempe

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 11:42 • 2 min
V Tatranskej Lomnici neznámy páchateľ kradol v kempe

TATRANSKÁ LOMNICA – Neznámy páchateľ v objekte jedného z tatranských kempov v Tatranskej Lomnici v utorok (26.7.) v skorých ranných hodinách ukradol zahraničným turistom z Nemecka a Litvy veci v hodnote 1900 eur. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

„Páchateľ zo stanu vzal dva mobilné telefóny, čím spôsobil škodu 290 eur, z karavanu odcudzil ďalšie dva mobilné telefóny a finančnú hotovosť. Táto krádež predstavuje škodu vo výške 890 eur,“ uviedla policajná hovorkyňa. Doplnila, že z druhého vozidla si páchateľ odniesol dva fotoaparáty aj s puzdrom, dve pamäťové karty, dva mobilné telefóny, športový ruksak a finančnú hotovosť. Škoda v tomto prípade bola vyčíslená na 720 eur.

 

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Vysoké Tatry začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. „Polícia opätovne apeluje na občanov, aby zvýšili ostražitosť na svoje osobné veci a to zvlášť v dovolenkovom období,“ dodala Migaľová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona