V Taliansku zatkli muža podozrivého zo spolupráce s bruselskými teroristami

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 09:47 • 2 min
V Taliansku zatkli muža podozrivého zo spolupráce s bruselskými teroristami

RÍM - Talianska polícia zatkla Alžírčana, hľadaného belgickými orgánmi pre podozrenie, že zabezpečil falošné osobné doklady pre troch teroristov, ktorí stáli za útokmi v Paríži a Bruseli. Oznámili to dnes talianske médiá.

slovakia

left justify in out

Podozrivý sa volá Djamal Eddine Ouali a protiteroristické orgány ho zadržali v meste Bellizzi v juhotalianskej provincii Salerno, uviedla talianska tlačová agentúra ANSA.

 

Talianska polícia na Twitteri uviedla, že zatkla Alžírčana "hľadaného v Belgicku pre napomáhanie ilegálnej imigrácii v spojení parížskou masakrou" a časť skupiny falšovateľov "tiež spojenej s bruselskou masakrou".

 

Podľa agentúry ANSA, Ouali údajne dodal falošné doklady samovražednému atentátnikovi z bruselského letiska Najimovi Laachrouiovi, údajnému členovi komanda z parížskych útokov Salahovi Abdeslamovi a Mohamedovi Belkaidovi, ďalšiemu údajnému parížskemu útočníkovi, ktorého zabila belgická polícia pri razii 15. marca.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona