V Taliansku zadržali občana Bosny v aute plnom zbraní

NETKY.SK • 24 Apríl 2018, 19:10 • 2 min
V Taliansku zadržali občana Bosny v aute plnom zbraní

RÍM - Talianska polícia zadržala v utorok krátko po vstupe na územie Talianska zo Slovinska 52-ročného občana Bosny a Hercegoviny, ktorý mal vo svojom aute rozsiahly arzenál zbraní a zrejme mieril do Barcelony.

slovakia

left justify in out

Mužovo auto - päťdverový Peugeot 206 so švajčiarskym evidenčným číslom - zastavili policajti neďaleko mesta Gorizia v rámci kontroly. Keď najprv v batožinovom priestore našli tašku s dvoma zbraňami, rozhodli sa vykonať podrobnejšiu kontrolu, uviedla agentúra DPA.

 

V rámci nej objavili ďalšie zbrane skryté pod zadným sedadlom a v priestore pre rezervnú pneumatiku. Konkrétne išlo o šesť samopalov kalašnikov, dva guľomety, jednu brokovnicu, jednu karabínu, dve ďalšie pištole, ako aj muníciu, náboje a tlmiče. Väčšina zbraní mala zoškriabané svoje sériové čísla. Vodič bol zatknutý na základe obvinenia z nezákonného držania a prepravy zbraní a umiestnený do predbežnej väzby. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies