V Taliansku viaceré dopravné nehody ochromili diaľničné ťahy

NETKY.SK • 7 August 2015, 18:50 • 2 min
V Taliansku viaceré dopravné nehody ochromili diaľničné ťahy

RÍM - Taliansku severo-južnú diaľnicu A1 v úseku medzi mestami Piacenza a Parma dnes na hodiny zablokovali viaceré dopravné nehody.

slovakia

left justify in out

V kolónach tu niektorí motoristi strávili až viac ako desať hodín. Spolupracovníci talianskej Civilnej ochrany distribuovali vodičom a posádkam motorových vozidiel vodu, avšak ani to nezabránilo kolapsu viacerých šoférov v dôsledku mimoriadnej horúčavy. 


Cestná doprava je výrazne spomalená aj na diaľnici A14 v úseku medzi Bolognou a Tarantom, kde v okolí Ancony narušila jej plynulosť takisto nehoda, píše tlačová agentúra MTI. 


Talianska diaľničná spoločnosť očakáva, že v sobotu a v nedeľu bude z miest smerom na pobrežie a opačne smerovať až okolo 12 miliónov motorových vozidiel. 


Navyše Taliansko očakáva v priebehu tohto leta až okolo 15 miliónov návštevníkov zo zahraničia, ktorí však pricestujú do krajiny nielen motorovými vozidlami, ale aj s využitím železničnej a leteckej dopravy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies