V Taliansku sa vydávajú cez víkend Sofia Coppolová i Petra Ecclestonová

NETKY.SK • 26 August 2011, 13:05 • 2 min
V Taliansku sa vydávajú cez víkend Sofia Coppolová i Petra Ecclestonová

V Taliansku sa vydávajú cez víkend Sofia Coppolová i Petra Ecclestonová

slovakia

left justify in out

img

V Taliansku sa stupňuje záujem o víkendové sobáše celebrít.
      Krajinu na Apeninskom polostrove si pre svadobný obrad zvolili tak americká filmárka Sofia Coppolová, ako aj Petra Ecclestonová, dcéra šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestona.
      Štyridsaťročná cenami ovenčená americká filmárka si pre svoju druhú svadbu vybrala lokalitu, z ktorej sa svojho času vydal do Ameriky jej starý otec. Za speváka francúzskej skupiny Phoenix Thomasa Marsa, s ktorým má už dve deti, sa v sobotu vydá v Palazzo Margherita v juhotalianskej obci Bernalda. Na slávnosť je pozvaných 70 hostí, medzi ktorými by podľa neoficiálnych informácií mali byť aj Al Pacino, Sylvester Stallone, George Lucas alebo Steven Spielberg.
      Petra Ecclestonová (23) si pre svadbu s britským podnikateľom Jamesom Stuntom zvolila stredoveký zámok v Bracciane, ležiaci asi 30 kilometrov severne od Ríma. Pár je spolu už viac ako štyri roky a chystá vraj trojdňové oslavy vo veľkolepom štýle. Spestriť by ich mala i prítomnosť gitarového mága Erica Claptona a americkej formácie Black Eyed Peas. Megasvadba, na ktorej sa očakáva účasť 300 svadobčanov, má stáť 1,5 milióna eur a budú ju sprevádzať mimoriadne bezpečnostné opatrenia.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies