V Taliansku otvárajú nový typ pláže: Dostanete sa sem, len ak spĺňate túto podmienku!

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 17:00 • 2 min
V Taliansku otvárajú nový typ pláže: Dostanete sa sem, len ak spĺňate túto podmienku!

Taliani si na tohoročné leto pripravili aj takéto lákadlo!

slovakia

left justify in out

Ako si predstavujete svoju ideálnu dovolenku? Ako pokojný relax na pláži, kniha, oddych, sem tam nejaký výlet alebo práve naopak „ruka hore“ od začiatku až do konca pobytu? Pokiaľ patríte skôr k prvej skupine ľudí, určite by vám prekážali hluční študenti popíjajúci alkohol na pláži, kde sa vy pokúšate vypnúť hlavu. Práve s týmto večným rozbrojom sa Taliani rozhodli niečo urobiť. Tak, aby nebol ukrátený nikto. Preto začiatkom júna otvárajú prvú „študentskú“ pláž, kam môžete vstúpiť len v prípade, že ste vo veku medzi 16 a 30 rokov.

 

Neďaleko Rimini zriadili oázu pre mladých ľudí. Okrem množstva stánkov s občerstvením a alkoholom tu nájdete aj veľa atrakcií a zúčastniť sa môžete mnohých spoločenských aktivít, napríklad kvízov, koncertov i diskoték. Povolená je tu hlučná zábava aj mnohé športy. Do areálu sa dostanete zadarmo.

 

Takýmto spôsobom urobili Taliani kompromis. Nechceli totiž obmedzovať ľudí relaxujúcich alebo žijúcich v blízkosti pláží, no na druhej strane ani mladých dovolenkárov túžiacich po odviazanej zábave do neskorých nočných hodín. Pokiaľ sa im projekt osvedčí, zopakujú ho aj v letnej sezóne 2019, dokonca nie je vylúčené, že sa objaví aj na iných miestach v krajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies