V talianskej nominácii aj syn Petra Ihnačáka Brian

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 17:15 • 2 min
V talianskej nominácii aj syn Petra Ihnačáka Brian

MILÁNO - Do konečnej nominácie talianskej hokejovej reprezentácie na MS v Minsku sa dostal aj Brian Ihnačák, syn niekdajšieho slovenského útočníka a reprezentanta ČSSR Petra.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Ihnačák v minulosti hral aj za Ružomberok, Zvolen a Poprad, naposledy obliekal dres Malmö v druhej najvyššej švédskej súťaži Allsvenskan.
     

Jediným zástupcom zámorských líg bude obranca Thomas Larkin, ktorý pôsobil v tejto sezóne v Springfielde, farmárskom tíme Columbusu v AHL. Taliani budú predposledným súperom Slovákov v základnej A-skupine MS, vzájomný súboj je na programe v sobotu 17. mája v Aréne Čižovka. Informoval o tom portál hockeytime.net.

     

Nominácia Talianska na MS v Minsku:
     

Brankári - Daniel Bellissimo (Västeras/Švéd.), Andreas Bernard (SaiPa Lappeenranta/Fín.), Alex Caffi (Egna)
     

Obrancovia - Trevor Johnson (Valpellice), Dan Sullivan (Asiago), Alex Trivellato (Eisbären Berlín/Nem.), Davide Nicoletti (Bolzano), Alex Egger (Bolzano), Armin Hofer (Val Pusteria), Christian Borgatello (Val Pusteria), Thomas Larkin (Sprinfield/AHL)
     

Útočníci - Nicola Fontanive (Miláno), Nate DiCasmirro (Sheffield/V.Brit.), Diego Kostner (Lugano/Švajč.), Luca Felicetti (Cortina), Vince Rocco (Troja Ljungby/Švéd.), Brian Ihnačák (Malmö/Švéd.), Dave Borrelli (Asiago), Anton Bernard (Bolzano), Marco Insam (Bolzano), Markus Gander (Bolzano), Joachim Ramoser (Red Bull Salzburg/Rak.), Patrick Bona (Val Pusteria), Dan Tudin (Renon), Giulio Scandella (Val Pusteria)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies