V tábore PAOK panuje dusno, tréner Tudor: Ak skórujeme, postúpime

NETKY.SK • 6 August 2015, 09:32 • 2 min
V tábore PAOK panuje dusno, tréner Tudor: Ak skórujeme, postúpime

ZLATÉ MORAVCE - V tábore súpera trnavských futbalistov v odvete 3. predkola Európskej ligy UEFA 2015/2016 PAOK Solún panuje pred štvrtkovým zápasom v Zlatých Moravciach pomerne napätá atmosféra. Hoci v prvom zápase aj v oslabení zverenci chorvátskeho trénera Igora Tudora zdolali Trnavu 1:0, v odvete im bude chýbať viacero dôležitých hráčov zo základu.

slovakia

left justify in out

Zlú krv v PAOK narobil už aj medializovaný odchod autora jediného gólu v prvom zápase Španiela Lucasa Pereza, ktorý údajne prestupuje do Španielska. Vo štvrtok určite hrať nebude, rovnako ako suspendovaný portugalský obranca Miguel Vitor. Tudor na oficiálnej predzápasovej tlačovke čelil najprv otázkam o odchode Lucasa a reagoval na ne dosť nervózne, hoci zároveň veľmi profesionálne: "Všetci poznáte situáciu v klube. Toto nie je môj džob. Moja práca je sústrediť sa na futbal, čo najlepšie pripraviť mužstvo na odvetu a hráčov tak, aby prešli do ďalšieho kola. Na podobné otázky sa môžeme baviť až po zápase. Teraz ale žiadam, aby sme sa všetci koncentrovali na zajtrajší zápas."

 

Potom už prišlo aj na "futbalovo odbornejšie témy": "Zápas vo štvrtok rozhodne, či budeme úspešní v sezóne aspoň tak, ako v minulej. Situácia je zložitá, ale chceme postúpiť do ďalšieho kola. Hoci nám budú chýbať viacerí hráči. Ale aj všetci ostatní majú svoju kvalitu a som presvedčený, že odovzdajú to najlepšie, čo je v nich. Verím, že postúpime cez Trnavu ďalej."

 

Recept na domácich vidí bývalý reprezentant Chorvátov, ktorý si zahral aj na EURO 2004, resp. MS 2006 v koncentrovanom výkone počas celého zápasu. "Ak budeme hrať konštantne dobre celých 90 minút, verím, že sa nám podarí postúpiť. Som presvedčený, že ak strelíme gól, postúpime. Musíme byť ale koncentrovaní v obrane a v ofenzíve efektívni."

 

Za kabínu PAOK nebol na tlačovke pôvodne avizovaný slovenský reprezentant Róbert Mak, ale obranca Dimitris Konstantinidis. Ten prejavil opatrný optimizmus: "Dúfame, že odohráme dobrý zápas. Prvý duel v Grécku bol pre nás prvým súťažným súboj v sezóne a zvládli sme ho aj v oslabení. Veríme, že sa nám bude dariť aj v odvete a postúpime do play off."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies