V tábore nášho A-tímu dobrá nálada, v piatok odlet do Španielska

NETKY.SK • 3 September 2015, 13:00 • 2 min
V tábore nášho A-tímu dobrá nálada, v piatok odlet do Španielska

SENEC - Slovenskí futbaloví reprezentanti, na ktorých čakajú dve náročné vystúpenia v C-skupine kvalifikácie ME 2016 v Španielsku (hrá sa v sobotu 5. 9. v Oviede) a doma s Ukrajinou (v utorok 8. 9. v Žiline), absolvovali od utorkového popoludňajšieho zrazu v Senci tri tréningové jednotky.

slovakia

left justify in out

K mužstvu trénera Jána Kozáka sa ešte v utorok neskoro večer pridal útočník Martin Jakubko z MFK Ružomberok. Ten mal klubové povinnosti v Slovnaft Cupe. Na stredajšom predpoludňajšom, pre médiá otvorenom tréningu pri Slnečných jazerách, sa pätica Juraj Kucka, Miroslav Stoch, Róbert Vittek, Lukáš Tesák a spomenutý Jakubko pripravovala individuálne pod dohľadom kondičného kouča Martina Rusňáka. V ich prípade išlo o bežecké a posilňovacie cvičenia.

 

"Podvečer už zaberali všetci naplno, bude tak rovnako za zatvorenými dverami aj na štvrtkovom popoludňajšom tréningu, poslednom pred odletom do Španielska," informoval vo štvrtok napoludnie agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný a pokračoval: "Nálada je dobrá, nikto z hráčov nehlásil vážnejšie problémy, ktoré by mu znemožnili nastúpiť na stretnutie v Oviede."

 

Ako je známe, pre trest za žlté karty nemôžu hrať v sobotu proti úradujúcim kontinentálnym šampiónom Španielom stopér Martin Škrtel ani stredopoliar Juraj Kucka. V piatok predpoludním však podľa slov J. Čurného odcestuje z bratislavského Letiska M. R. Štefánika do Ovieda kompletný káder 25 nominovaných futbalistov. Predzápasová tlačová beseda tímu Slovenska bude v Oviede o 18.00 h, tréning absolvujú zverenci Jána Kozáka následne od 18.45 h. Duel Španielsko - Slovensko na Štadióne Carlosa Tartiereho je na programe v sobotu 5. septembra o 20.45 h, píska Slovinec Damir Skomina.

 

"V nedeľu predpoludním je naplánovaný odlet do Piešťan, odkiaľ sa výprava presunie už do Žiliny. Tam sa budú hráči pripravovať na následný kvalifikačný súboj proti Ukrajine," doplnil informácie manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies