V Sydney to bola jednoznačná záležitosť, Cibulková nestačila na Kerberovú

NETKY.SK • 11 Január 2018, 09:45 • 2 min
V Sydney to bola jednoznačná záležitosť, Cibulková nestačila na Kerberovú

Sydney - Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v austrálskom Sydney. Bývalej svetovej jednotke Nemke Angelique Kerberovej podľahla hladko 3:6, 1:6. Doplatila na nepremieňanie brejkbalov, keď zo siedmich využila iba jediný.

slovakia

left justify in out

Cibulková sa po rýchlom brejku ujala vedenia 2:0. Kerberová však v ďalších minútach otočila na 4:2, v deviatom geme opäť prelomila podanie Slovenky a prvý set získala vo svoj prospech. Kerberová kvalitne returnovala, po druhom servise Cibulkovej neustále tlačila súperku do defenzívy.

 

V druhom dejstve Nemka vďaka brejku vo štvrtom geme odskočila Cibulkovej na 4:1 a dobre rozohraný zápas v aréne Kena Rosewalla už dotiahla do úspešného konca. V siedmom geme premenila pri vlastnom servise hneď prvý mečbal a upravila vzájomnú bilanciu s Cibulkovou na 6:5.

 

img

 

S predvedeným výkonom bola veľmi spokojná. "Počas celého zápasu som hrala agresívne. Teší ma, že som postúpila do semifinále, no nechcem tento výsledok preceňovať, pretože je ešte iba začiatok sezóny. V Austrálii však hrám vždy veľmi rada. Už som hodila za hlavu neúspešný rok 2017 a naplno sa sústredím na túto sezónu," povedala Kerberová v prvom pozápasovom interview.

 

dvojhra - štvrťfinále:

Angelique Kerberová (Nem.) - Dominika CIBULKOVÁ (SR) 6:3, 6:1

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona