V súvislosti s vraždou Jána Takáča polícia obvinila tri osoby

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 14:18 • 2 min
V súvislosti s vraždou Jána Takáča polícia obvinila tri osoby

BRATISLAVA - Vo veci vraždy Jána Takáča z roku 2003 obvinila polícia tri osoby.

slovakia

left justify in out

Ako dnes pre médiá povedal riaditeľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Peter Hraško, všetky tri osoby sú momentálne vo výkone trestu alebo väzby. Zároveň vyšetrovateľ jednej osobe odložil vznesenie obvinenia. "Vo februári tohto roka bol na základe operatívno-pátracej činnosti zabezpečený dostatok dôkazov aby pokračovalo trestné stíhanie z cieľom objasniť túto vraždu. 3. marca tohto roku bolo vznesené obvinenie uvedeným osobám," povedal Hraško. 

Jána Takáča, ktorý je považovaný za zakladateľa zločineckej skupiny "takáčovci", zastrelili v roku 2003 na bratislavských Kramároch. Podľa medializovaných informácií by za skutkom mala byť konkurenčná skupina "piťovci", pričom jej zakladateľ, známy ako Piťo, je jedným z obvinených v tejto veci. Juraj "Piťo" Ondrejčák si momentálne odpykáva právoplatný trest 16 rokov väzenia za šéfovanie zločineckej skupine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona