V súvislosti s požiarmi v Los Angeles zatkli Nemca nenávidiaceho Ameriku

NETKY.SK • 4 Január 2012, 08:55 • 2 min
V súvislosti s požiarmi v Los Angeles zatkli Nemca nenávidiaceho Ameriku

V súvislosti s požiarmi v Los Angeles zatkli Nemca nenávidiaceho Ameriku

slovakia

left justify in out

img

Polícia v americkom Los Angeles zatkla v pondelok muža pôvodom z Nemecka v súvislosti so sériou požiarov áut, ktoré oblasť sužovali od piatka minulého týždňa. Polícia si je istá, že zatkla páchateľa.
Podľa televízie ABC News podozrivého mohlo motivovať nedávne vypočúvanie v prípade deportácie jeho matky. "Nenávidím Ameriku," uviedol pri zatýkaní 24-ročný Harry Burkhart.
K zatknutiu došlo po tom, ako polícia zverejnila záznam zachytávajúci belocha vo veku 20-30 rokov s tvoriacou sa plešinou a vrkočom po plecia. Muža zachytila bezpečnostná kamera v sobotu, ako sa pešo ponáhľal z podzemného parkoviska na ulici Hollywood Boulevard, kde bol hlásený požiar auta.
Celkovo hasiči zasahovali pri 55 požiaroch. Škody sa odhadujú na tri milióny dolárov (2,31 mil. eur). Väčšinou horeli zaparkované autá, v niektorých prípadoch sa plamene rozšírili na objekty garáží a byty. Zranenia utrpel iba jeden hasič. Desiatky obyvateľov však museli pred požiarmi evakuovať.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies