V súťaži modeliek vyhlásili nesprávnu víťazku

NETKY.SK • 29 September 2010, 08:03 • 2 min
V súťaži modeliek vyhlásili nesprávnu víťazku

V súťaži modeliek vyhlásili nesprávnu víťazku

slovakia

left justify in out

img

V utorňajšom finálovom prenose šiestej série austrálskej televíznej šou Austrália hľadá topmodelku (Australia's Next Top Model) takmer ocenili nesprávnu víťazku. Ďakovnú reč 19-ročnej Kelsey Martinovich prerušila moderátorka Sarah Murdoch s ospravedlnením: "Je mi z toho zle. Je mi to veľmi ľúto, stalo sa to úplnou náhodou." Skutočnou víťazkou, ktorú si zvolili televízni diváci v hlasovaní, sa stala 18-ročná Amanda Ware.

Kelsey Martinovich túto správu prijala veľmi pokojne a druhú modelku priateľsky objala. Podľa televízie Fox, ktorá mala šou na starosti, dostane Martinovich ako odškodné 20-tisíc austrálskych dolárov (zhruba 14-tisíc eur) a výlet do New Yorku. Obe ceny sú aj súčasťou hlavnej výhry Amandy Ware, ktorá okrem nich získala kontrakt s prestížnou modelingovou agentúrou Priscilla’s, 8-stranový priestor v módnom časopise Harper's Bazaar a ďalšie ceny.

Módny časopis Harper's Bazaar sa nakoniec rozhodol dať priestor aj Kelsey Martinovich. Novembrové číslo magazínu vyjde vo dvoch verziách a čitatelia si budú môcť vybrať medzi obálkou s Amandou alebo Kelsey. "Venovali sme pozornosť tomu, čo chcú naši čitatelia a za týchto okolností je jasné, že si Kelsey takisto zaslúži obálku. Rozhodli sme sa preto vydať obe verzie a nechať na čitateľoch, či si kúpia časopis so svojou favoritkou, alebo oba," vyjadrila sa šéfredaktorka časopisu Edwina McCann.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies