V štvrtom kole driftu víťazne Marko Hučko

NETKY.SK • 26 August 2013, 13:45 • 2 min
V štvrtom kole driftu víťazne Marko Hučko

PEZINOK - Vo štvrtom kole Majstrovstiev SR v driftovaní pod názvom King of Europe Slovakia sa premiérovo tešil z víťazstva Marko Hučko na BMW pick-up. Na druhom mieste skončil opäť Ivan Vlček na BMW M3 a tretie miesto si vybojoval Tomáš Ježek na Nissane 200SX.

slovakia

left justify in out

Po druhý krát sa v sezóne 2013 zišli slovenskí driftéri v areáli bývalého kameňolomu na Pezinskej Babe. Slovenská špička bola tentoraz ochudobnená o účasť Košičanov Nora Kováčika a René Alexandra, ktorí sa zúčastnili 7. kola európskych pretekov série King of Europe v chorvátskom Osijeku. Noro Kováčik dokonca toto podujatie vyhral, o čom budeme informovať v samostatnej reportáži. Ďalší výborní jazdci, Roman Kolesár a Igor Ochotnícky sa zase zúčastnili pretekov JDM Allstars v maďarskom Máriapócsi, ktorý je svojimi driftovými  závodmi známy.

V oklieštenej konkurencii sa tak o atraktívne peňažné výhry slovenských majstrovstiev pobili najmä ďalšie známe mená: Marián Nikš, Ivan Vlček, Tomáš Ježek a Marko Hučko. Práve posledný menovaný jazdec si zaknihoval premiérové víťazstvo v tejto sezóne, keď vo finále porazil Ivana Vlčka, ktorý tak obhájil druhé miesto z prvých pezinských pretekov v roku 2013. Na treťom mieste skončil Tomáš Ježek. V priebežnom poradí šampionátu si upevnil náskok na prvej priečke Ivan Vlček pred druhým Mariánom Nikšom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona