V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali 21 ľudi

NETKY.SK • 16 Jún 2018, 08:59 • 2 min
V Stupave auto vrazilo do plynovej prípojky, evakuovali 21 ľudi

BRATISLAVA - Hasiči zasahovali skoro ráno pri dvoch dopravných nehodách - v Stupave a v Bratislave. Ako agentúru SITA informovali z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, krátko pred pol štvrtou ráno im nahlásili dopravnú nehodu vozidla na Dlhej ulici v Stupave.

slovakia

left justify in out

Po príjazde na miesto hasiči zistili, že osobné auto narazilo do plynovej prípojky pred rodinným domom a prevrátilo sa na strechu. Pre únik plynu museli evakuovať 21 ľudí z blízkych domov. Hasiči zmerali ovzdušie na zistenie prítomnosti metánu v ovzduší a vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia. V spolupráci s prítomnými plynármi zastavili unikajúci plyn.

 

Krátko pred pol šiestou sa evakuovaní obyvatelia už mohli vrátiť do svojich obydlí. Z miesta zásahu neboli nahlásené žiadne zranené osoby.

Hasiči zasahovali ráno pred pol piatou aj pri čelnej zrážke dvoch osobných áut na Rybničnej ulici v Bratislave. V spolupráci s posádkou Záchrannej zdravotnej služby poskytli dvom osobám prvú pomoc a na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies