V stredu sa začnú kastingy súťaže Miss Slovensko 2016

NETKY.SK • 12 Január 2016, 12:26 • 2 min
V stredu sa začnú kastingy súťaže Miss Slovensko 2016

BRATISLAVA - Kastingy 21. ročníka súťaže Miss Slovensko sa začnú v stredu 13. januára v Žiline. Ďalšie výberové kolá sa budú konať 14. januára v Košiciach, 15. januára v Banskej Bystrici a napokon 17. januára v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Porote bude predsedať riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. "Aj tento rok sa mohli dievčatá prihlásiť vopred prostredníctvom online formulára. Bola som milo prekvapená, koľko ich využilo šancu. Tie, čo to nestihli, môžu prísť priamo na jeden z našich štyroch kastingov, na ktorých bude tiež registrácia," uviedla Miss Slovensko 2013.


Dievčatá budú vyberať aj Miss Slovensko 2015 Lujza Straková, riaditeľ Oklamčák Production Jozef Oklamčák či dvorný choreograf súťaže Peter Varady. V Žiline sa k tejto zostave pridá Miss Europe Supranational 2015 Petra Denková, v Košiciach finalistka súťaže Miss Slovensko 2015 Nicole Naelová, v Banskej Bystrici opäť Petra Denková a v Bratislave prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová.


Záujemkyne o postup do neverejného semifinále, ktoré sa uskutoční 24. januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton, musia spĺňať nasledovné podmienky. V čase aprílového finále musia mať vek 18 až 24 rokov, byť slobodné, bezdetné, slovenskej štátnej príslušnosti, bez výrazného tetovania a plastických operačných zákrokov.


Finále 21. ročníka sa uskutoční 29. apríla. Nová Miss Slovensko získa postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil, exkluzívne bývanie v Bratislave a ďalšie zaujímavé ceny.
Prvá a druhá vicemiss pocestujú na súťaže Miss Supranational a Miss International.

Termíny kastingov súťaže Miss Slovensko 2016:
13. januára - Žilina, Boutique hotel Dubná Skala
14. januára - Košice, Congress hotel Centrum
15. januára - Banská Bystrica, Kongres hotel Dixon
17. januára - Bratislava, DoubleTree by Hilton

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies