V štáte Utah našli zastrelených štyroch členov jednej rodiny

NETKY.SK • 11 November 2017, 17:45 • 2 min
V štáte Utah našli zastrelených štyroch členov jednej rodiny

SALT LAKE CITY - Polícia v americkom štáte Utah vyšetruje násilnú smrť viacerých členov rodiny, ktorá sa sem prisťahovala iba v priebehu júla zo Švajčiarska.

slovakia

left justify in out

Informácie o kauze priniesli v sobotu lokálne americké médiá, ako aj internetové vydanie švajčiarskeho denníka Blick. Manželov, 45-ročného Timothyho G. a o tri roky mladšiu Jessicu, našli spoločne so 16-ročnou dcérou partnerky z predchádzajúceho vzťahu Samanthu B. bez známok života v ich dome v Mapletone. Všetci zomreli na následky strelných zranení podobne ako ďalší člen rodiny - päťročný spoločný synček manželov Alexandre.

 

Hlava rodiny pôsobila v službách známeho potravinárskeho koncernu, partneri sa zoznámili počas mužovho pôsobenia vo Švajčiarsku a po pracovnej ponuke zo zámoria sa presťahovali do Utahu. Policajti, ktorí vnikli do domu na podnet znepokojených susedov, našli i zastreleného psa rodiny. Vyšetrovatelia na základe doterajších poznatkov skúmajú možnosť tzv. rozšírenej samovraždy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona