V Starom Meste opäť otvoria verejné klzisko

NETKY.SK • 9 November 2014, 12:32 • 2 min
V Starom Meste opäť otvoria verejné klzisko

BRATISLAVA - Na Hviezdoslavovom námestí v bratislavskom Starom Meste už postupne pribúdajú vianočné stánky.

slovakia

left justify in out

V týchto dňoch budujú aj verejné klzisko, ktoré je už tradične súčasťou Staromestských vianočných trhov. Klzisko plánuje mestská časť otvoriť už najbližší štvrtok 13. novembra o 17:00. Korčuliarsku sezónu tu odštartuje exhibičný zápas hokejistov Slovana proti žiakom staromestských základných škôl, chýbať nebudú ani súťaže zručnosti či hokejový maskot. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Starého Mesta Alexandra Obuchová.

 

Hviezdoslavovo námestie postupne zapĺňajú aj vianočné stánky. Klasické vianočné pochúťky budú tento rok ponúkať v 14 stánkoch s občerstvením, v ďalšej tridsiatke stánkov si budú môcť návštevníci kúpiť suveníry či darčeky, v ponuke budú sviečky, drevené hračky i betlehemy či pletené čiapky a rukavice. Chýbať nebude ani remeselná ulička s klasickými výrobkami. Suma za prenájom stánku s darčekmi sa začína na 30 eurách za jeden deň, pri stánkoch s občerstvením je to 200 eur na deň. Staromestské vianočné trhy sa začnú 21. novembra a potrvajú do 23. decembra. Zatiaľ na Hviezdoslavovom námestí chýba vianočný stromček, osadiť ho podľa Obuchovej plánujú v druhej polovici novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies