V Starej Turej začali s rekonštrukciou cesty II/581

NETKY.SK • 4 Apríl 2023, 13:15 • 2 min
V Starej Turej začali s rekonštrukciou cesty II/581

STARÁ TURÁ - Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) odštartoval rekonštrukciu štvorkilometrového úseku cesty II/581 v Starej Turej. Ide o šiestu etapu rekonštrukcie cesty Nové Mesto nad Váhom – Myjava. Informoval o tom predseda TSK Jaroslav Baška.

slovakia

left justify in out

"Dve etapy tejto cesty sú už zrekonštruované a práve úsek cez mesto Stará Turá bol jedným z najhorších. Začína sa na Palčekovom a končí sa na konci Starej Turej," povedal Baška s tým, že náklady na šiestu etapu projektu financovaného z Integrovaného regionálneho operačného programu budú štyri milióny eur.

 

Zhotoviteľ bude okrem asfaltového krytu vozovky rekonštruovať aj zárubné múry či osádzať cestné obrubníky a zvodidlá, čím sa nielen zvýši životnosť vozovky, ale aj bezpečnosť cestnej premávky. Práce budú vykonávať za plnej premávky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona