V Srbsku hráčovi po nepremenenej penalte mierili zbraňou na tvár

NETKY.SK • 26 Február 2015, 13:26 • 2 min
V Srbsku hráčovi po nepremenenej penalte mierili zbraňou na tvár

BERN - Fanúšikovia srbského futbalového klubu Novi Pazar hrozili exekútorovi nepremenenej jedenástky Zarkovi Udovičičovi pištoľou priloženou k hlave.

slovakia

left justify in out

Šokujúci incident sa odohral dva dni po inkriminovanom zápase s FK Rad, v ktorom Udovičič v 85. minúte poslal loptu z bieleho bodu nad bránu. Niekoľko chuligánov vtrhlo do šatne mužstva Novi Pazar a priložilo hlaveň zbrane k tvári Udovičiča. Hráč po dohode s vedením okamžite ukončil svoje pôsobenie v prvoligovom klube.

 


     

"Znepokojuje ma, že zväz sa incidentom vôbec nezaoberal. Asi bude konať až v prípade, že nejaký chuligán zabije niektorého hráča. Zväz sa musí zasadiť za bezpečnosť hráčov, lebo nabudúce môže prísť k skutočnej tragédii," vyjadril sa prezident Mirko Poledica z asociácie Nezavisnost, ktorá je riadiacim orgánom združenia Srbských profesionálnych futbalistov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies