V Srbsku dobodali dvoch ruských fanúšikov Lokomotivy Moskva

NETKY.SK • 26 Marec 2017, 19:29 • 2 min
V Srbsku dobodali dvoch ruských fanúšikov Lokomotivy Moskva

BELEHRAD - Dvoch ruských fanúšikov hospitalizovali v srbskom Belehrade po tom, ako ich v sobotu neznámi útočníci dobodali po skončení prípravného zápasu medzi tamojším futbalovým klubom Crvena zvezda a Lokomotivom Moskva (2:1). Srbský minister vnútra Nebojša Stefanovič v nedeľu uviedol, že po páchateľoch útoku stále pátrajú.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií miestnych médií stoja za napadnutím skupiny Rusov priaznivci klubu FK Partizan Belehrad, mestského rivala Crvenej zvezdy. Prípravné stretnutie malo byť podľa organizátorov dôkazom dlhoročného partnerstva oboch krajín. "Nikto si nemôže myslieť, že naruší priateľstvo Srbov s Rusmi," uviedol šéf srbského rezortu vnútra.

Balkánska krajina dlhodobo bojuje s násilím športových chuligánov. V roku 2009 v Belehrade brutálne zbili francúzskeho fanúšika, ktorý neskôr v nemocnici zraneniam podľahol.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies